+381 68 5160-410 info@thegoldenspartan.com Belgrade, Serbia
 • The Golden Spartan
  Najkvalitetniji prirodni proizvodi za negu brade!
 • fullslide1
  Pružite vašoj bradi ono što zaslužuje,
  pružite joj najbolje!
 • fullslide1
  Vaša brada je naša briga, naša strast!

Dobrodošli

The Golden Spartan ima samo jedan cilj, da korišćenjem isključivo najprirodnijih sastojaka najvišeg kvaliteta pomogne vašoj bradi da ostvari pun potencijal. Jaka, uredna, nežna, glatka i pre svega ZDRAVA brada i koža je imperativ od kojeg ne odustajemo i nećemo vam pružiti ništa manje!

UKRATKO O NAMA

Mi nismo samo još jedna firma. Mi smo porodična grupa pravih entuzijasta koji iskreno uživaju u pravljenju najkvalitetnijih proizvoda za negu vaše brade. Svi naši proizvodi su ručno pravljeni u malim serijama sa puno pažnje i ljubavi. Zadovoljstvo vaše brade je naše najveće zadovoljstvo!

NAŠE BRADONJE

UTISCI NAŠIH BRADONJA

CARLO ZAGORAC, The Barbers

Zlatni Spartanac je moj dobar drugar. Koristim ulja za bradu profesionalno kao i privatno, klijenti su prezadovoljni efektom kao i mirisnim notama.

MILAN LAZAREVIĆ

Što se tiče kvaliteta ulja i kompletnog utiska - fenomenalno! Oduševljen sam svim aromama vaših ulja!

SAVA KONTRIĆ

Drage moje bradonje sve pohvale za sapun, ulje i češalj. SVAKA ČAST!

MILUTIN JOVANOVIĆ

Stvarno je odlično. Dark forest je stvarno neobično lijep miris jako prijatan i osjeti se da nema hemikalija. Sapunčić je izuzetno osvježavajući. Sad imam super jutarnji ritual!

JOVAN RADAKOVIĆ

Brz i efikasan tim! Odlični proizodi. Citrus Island, odlično ulje sa super aromom citrusa! Probao sam ulje u jednoj berbernici i morao sam ga kupiti. Cene takodje odlične.

DAMIR GARČEVIĆ

Gentleman ulje, prelijepog i blagog mirisa, super za ove zimske dane! Brada više nije zamršena i lako se češlja. Sapun, vidi se super kvalitetan i nije napucan hemijom!

ARBER KODRA

Najbolji proizvodi! Stvarno mi se mnogo dopadaju! Preporucujem onima koji zele da koriste najbolje proizvode za negu brade.

VLADA GVOZDENOVIĆ

Dark forest - prijatan, jak, osvezavajuc miris, svaka dlaka stoji mirno, koristim ulje tek dva dana i brada vec izgleda zdravije i lepse. Jednostavno kida!

PAVLE BIRAČ

Proizvod Citrus island izuzetnog mirisa, visokog kvaliteta sve preporuke. Pohvale za organizaciju, najiskrenije preporuke za sve bradonje!

HARIS ĆORALIĆ

Od desetak ulja koje sam do sad koristio, The Golden Spartan ulje, s notom mirisa "Dark forest", najbolje se sprijateljio s mojom bradom. Kvalitet zavidan, brada se lako rascešljava, meka je i poslušna, a miris je očaravajući.

STEVAN KOMATINA

Odlicno ulje za negu brade, Sve preporuke! WARRIOR ulje ima izuzetno osvezavajucu aromu eukaliptusa, obavezna kupovina za sve koji vole jace i osvezavajuce arome.

goldenspartanoils@gmail.com

+381 68 5160-410

Beograd, Republika Srbija

Scroll to Top
X